Vila Marina Divčibare | Apartmani Divčibare

Apartmani Divčibare

Izaberite apartman po meri u Vili Marina Divčibare

Apartmani Divčibare


Apartmani u Vili Marina Divčibare sadrže sve što vam je potrebno za boravak na planini: odlično grejanje, kvalitetnu stolariju, prijatnu i ujednačenu temperaturu, u potpunosti opremljenu kuhinju, LCD televizor i dvd, bežični internet.

Novo, novo, novo! U Vili Marina možete iskoristiti vaučere Ministarstva turizma u visini od 5.000 din. Više možete pročitati i naći potrebne obrasce na početnoj stranici sajta Vile Marina Divčibare.

  • Televizor
  • Bračni krevet
  • Kupatilo sa tušem
  • Wifi internet
  • Zabranjeno pušenje

O apartmanima

  Apartmani u Vili Marina Divčibare su moderno opremljeni, sadrže kompletno opremljenu kuhinju, LCD televizor, dvd, Wi-fi, prostrani su i osvetljeni. Svi apartmani imaju centralno grejanje i ujednačenu temperaturu u svim prostorijama.

  Dnevna temperatura u objektu je od 22-24 stepena, noćna od 19-21 stepen.

  U Vili Marini postoje četiri apartmana kapaciteta do 5 osoba, od čega 2 apartmana sa terasom. Najveće površine je Apartman Lux kapaciteta do 6 osoba koji za razliku od drugih soba i apartmana sadrži rernu, mašinu za sudove i mini zamrzivač u kuhinji.

  Pozivamo Vas da nas posetite i uverite se u kvalitet usluge Vile Marina Divčibare.

Facebook Page Vila Marina Divčibare

"Divno smo se proveli kod vas, smeštaj je predivan, svaka pohvala."

- Angela Hahn Čabrilo, Beograd, Srbija


"Vila Marina je topla, udobna i čista. Domaćini su veoma uslužni, srdačni, profesionalni... Sve pohvale i preporuka svima koji žele da se odmore i rekreiraju na Divčibarama."

- Mladena i Miroslav Marković, Beograd, Srbija


"Predivno smo se proveli, hvala vam na gostoprimstvu, ljubaznosti, i predivnom smeštaju Vila Marina. Vidimo se i sledeće godine u proširenom sastavu."

- Olja Đorđević, Ub, Srbija

Rezervacije na telefone:
065 22 76 555 062 811 57 61
Svim danima 09:00 - 22:00 h