Vila Marina Divčibare | O Vili Marina Divčibare

O Vili Marina Divčibare

Vila Marina Divčibare je počela sa radom 2009. godine

Dobrodošli u Vilu Marina na Divčibarama


U oktobru 2009. godine je izgrađena vila Marina, objekat za smeštaj sobnog i apartmanskog tipa namenjen gostima koji žele da dožive istinske vrednosti zdrave životne sredine i zdravog života. Dejstvo vazduha na Divčibarama je blagotvorno, zbog povećanog prisustva joda , pa su Divčibare proglašene vazdušnom banjom . Vode i životna sredina su očuvane, Crna reka je strogo zaštićen rezervat prirode , pa uz fizičku aktivnost, skijanje, šetnje i sl., Divčibare će učiniti da se osećate odlično.

Novo, novo, novo! U Vili Marina možete iskoristiti vaučere Ministarstva turizma u visini od 5.000 din. Više možete pročitati i naći potrebne obrasce na početnoj stranici sajta Vile Marina Divčibare.

Povoljan geografski položaj

  Divčibare se nalaze na planini Maljen, na nadmorskoj visini od 980 metara, 37 km jugoistočno od Valjeva. Geografski položaj čini da do Divčibara dopiru uticaji primorske klime, koja se tu susreće sa karpatskom i panonskom, zbog čega ima prisustva joda u vazduhu.

Divčibare kao klimatsko mesto

  Divčibare imaju 280 dana godišnje bez padavina, 239 dana godišnje bez vetra, i blagu klimu. Zimi je sneg obilan, dok leti prosečna temperatura ne prelazi 22 stepena Celzijusa. Klima Divčibara pogoduje lečenju bronhitisa, astme i anemije, kao i neurovegetativnih poremećaja.

Vila Marina Divčibare

  Vila Marina Divčibare se nalazi na 200m udaljenosti od centra Divčibara, između dve skijaške staze, u mirnom delu ove "vazdušne banje". Vila Marina Divčibare je moderno opremljen objekat sa mogućnošću apartmanskog i sobnog smeštaja.

Sobni i apartmanski smeštaj

  Apartmani su kapaciteta do 5 osoba,lux apartman do 6 osoba. Sastoje se od spavaće sobe, kupatila, trpezarije i komplet opremljene kuhinje. Imaju LCD televizore, DVD, CATV i besplatan Wi-Fi. Sobe su kapaciteta 2-3 osobe, imaju sopstveno kupatilo i francuski ležaj. Opremljene su mini frižiderom, TV, CATV, priborom za dorucak, kuvalom za čaj i nes kafu. U pojedinim sobama postoji i pomoćni lezaj. Sve sobe imaju besplatan Wi-Fi.

 • Besplatan wifi

  Besplatan bežični internet u svakoj sobi i apartmanu.

 • Besplatan parking

  Obezbeđen je parking za goste.

 • Terasa sa roštiljem

  Gosti Vile Marina imaju mogućnost korišćenja velike terase i dvorišnog roštilja.

 • Igralište za decu

  Najmlađi gosti imaju puno prostora i razloga za igru u dvorištu Vile Marina.

 • Vazdušna banja

  Vazduh na Divčibarama je lekovit.

 • Blizina skijališta

  U zimskom periodu Divčibare obiluju snežnim padavinama.